v reportazi je celkom 4xm63 píše: Odpověd je jednoduchá, jedná se o Fagot / 9M111 protitankovou střelu.
Co dělala na místě pádu MH17 ?
Nic. Nebyla tam.

Moderátor: jarl
v reportazi je celkom 4xm63 píše: Odpověd je jednoduchá, jedná se o Fagot / 9M111 protitankovou střelu.
Nic. Nebyla tam.
suhlasim, len mi tie handrkovacky ci "mohla alebo nemohla" v zmysle "technicky mozne" nedalocover72 píše:Ježkovy zraky, lidi, zapomeňte na tu blbost se sestřelem pomocí Su-25.
V poslední třetině videa z té tiskovky genštábu RF, když Kartapolov komentoval záznamy z primárního a sekundárníto radaru civilního ŘLP, okolo času 23:20 řekl, že neidentifikovaný vojenský letoun nebyl do pádu MH17 vidět, protože radary ŘLP nevidí cíle letící níže, než v 5000m a že se na radaru letoun objevil poté, co vystoupal výše.
Tím sám generálporučík Andrej Kartapolov, náčelník Oddělení operací generálního štábu armády ruské federace dokázal, že tato "možná-ukrajinská-Su-25" nemohla let MH17 sestřelit, protože se před jeho sestřelením pohybovala níže, než v 5km. Tzn. MH17 by musela postřelovat R-60M 5km púřímo nahoru a 3-5km horizontálně, což je zcela jednoznačně mimo možnosti té rakety.
Koniec, šlupec, Su-25 UKRA nemohla MH17 sestřelit a separatisti jsou buď lháři, nebo dementi když tvrdí opak.
Teď je otázka, jestli to do reportáže "domixovala" (úmyslně, nebo z blbosti) CNN, nebo američanům už "domixovanou" (úmyslně?) reportáž dodal ruský Pěrvyj Kanal, jehož logo je v pravém horním rohu videa (u toho tvého překryté vlkem).m63 píše:Třikráte akcentovaně zde vidíme toto.
Následně začíná bitva obou táborů - ne jen zde, nýbrž celosvětově na všech možných blozích či fórech - o co jde.
Odpověd je jednoduchá, jedná se o Fagot / 9M111 protitankovou střelu.
Nic. Nebyla tam.
To si jen CNN domixovala do reportáže záběry z pádu IL-76 ze 14.7.2014
Závěr: Nečekejte zodpovědnost,pravdivost,serióznost a důkaz. nedočkáte se. Hawk. Jak zbude času - posunu se dále.
Už se mi to míchá dohromadycover72 píše:Ježkovy zraky, lidi, zapomeňte na tu blbost se sestřelem pomocí Su-25.
V poslední třetině videa z té tiskovky genštábu RF, když Kartapolov komentoval záznamy z primárního a sekundárníto radaru civilního ŘLP, okolo času 23:20 řekl, že neidentifikovaný vojenský letoun nebyl do pádu MH17 vidět, protože radary ŘLP nevidí cíle letící níže, než v 5000m a že se na radaru letoun objevil poté, co vystoupal výše.
Tím sám generálporučík Andrej Kartapolov, náčelník Oddělení operací generálního štábu armády ruské federace dokázal, že tato "možná-ukrajinská-Su-25" nemohla let MH17 sestřelit, protože se před jeho sestřelením pohybovala níže, než v 5km. Tzn. MH17 by musela postřelovat R-60M 5km púřímo nahoru a 3-5km horizontálně, což je zcela jednoznačně mimo možnosti té rakety.
Koniec, šlupec, Su-25 UKRA nemohla MH17 sestřelit a separatisti jsou buď lháři, nebo dementi když tvrdí opak.
Mě by zajímalo proč by měla být UA zavázána na ně odpovídat a také by mě zajímalo proč to jsou "legitimní" otázky? Podle mě to totiš nebylo víc, než provokace ze strany RF... Pokud to RF ví, ať s tim přijde, ale takhle jen sbírá body u svějch obdivovatelů...jarosvk píše:Zial UA strana neodpovedala na ziadne legitimne otazky ktore im polozila Ruska strana a nepredlozila okrem divnych nedoverihodných nahravok ziadny dokaz.
Není to fotka ale je to screenshot z videa (dle metody komprese - která se používá u video kodeků) otázka je proč je venku jen jeden screenshot z nějakého videa, další divná věc je že ta pixelizace (komprese) je v ústraní právě u toho telefonního čísla na Doněckou společnost http://www.cm.ua/contacts.html, což ale nemusí nic znamenat protožo video kodeky používají algoritmy co analyzují obsah videa a podle toho komprimují různé částí různě. A protože jsem rejpal největší, chci vidět to zdrojové video, a hlavně to číslo co je na Buku a nejde rozluštit ;) z toho už by se dalo ledacos vyvodit.kiwi píše:Francouzský Paris Match a další fotka "utíkajícího" BUKu. Možná by bylo zajímavé zavolat na firmu podle telefonního čísla a vyzpovídat řidiče. Počítám, že se o to už leckdo pokusil. http://www.parismatch.com/Actu/Internat ... les-577289
Teorie o zákrytu MH17 a Su-25 byla též vyvrácena, vizAlchymista píše:toto práve systém nesmie urobiť, jednoducho preto, že klamné radarové ciele sú robené tak aby dávali intenzívnejší odraz ako skutočný cieľ a ten mohol na pozadí intenzívnejšie radarového odrazu zmiznúť.
Nemusí to nic znamenat, ten náklaďák mohl být ukradenej, nebo pronajatej na něco jinýho, ale ta společnost Центральный офис: 83056, г. Донецк...Aaron Goldstein píše:To číslo na tahači vede sem http://www.cm.ua/contacts.html
Při vší úctě... Slyšel jsem to (respektive četl) pouze od proukrajinského křídla jako "důkaz", že se to někdo snaží hodit na Ukrajinu... Neslyšel jsem to ani od separatistů, ani od Rusů...cover72 píše: Tvrdí to separatisti a místní rusofilní křídlo.
Já z toho také nic nevyvozuji... Jen jsem uvedl kam vede to číslo...CAT píše:Nemusí to nic znamenat, ten náklaďák mohl být ukradenej, nebo pronajatej na něco jinýho, ale ta společnost Центральный офис: 83056, г. Донецк...Aaron Goldstein píše:To číslo na tahači vede sem http://www.cm.ua/contacts.html
Takovýchto fake rozhovorů a "zaručených" zpráv s odvoláním na nejmenované zdroje se tu objevilo mraky... Z obou stran... A dle mého zdrojem jsou média... A zaměření je dle toho, čí straně fandí... Takže abych to upřesnil... Nezaznamenal jsem žádné oficiální oznámení/obvinění, od separatistů či RF, že MH17 sestřelilo UA Su-25... Různě na sítích se to sice objevilo jako jedna z teorií, ale myslím, že byla dostatečně vyvrácena... To, že se na ní občas někdo zeptá není neustálá snaha něco hodit na UA ale spíše tomu dotyčnému něco uniklo... Ne každý už má jasno, kdo je viníkem... A ne každý, kdo není dosud přesvědčen, že jsou za tím separatisté je rusofil...cover72 píše:Aaron Goldstein: tak před 5 dny sem někdo dal odkaz na rozhovor s jedním z vůdců separatistů, který tam prezentoval sestřel MH17 ukrajinskou Su-25 jako "tak to bylo."
Koukám ,že z Palby se co nevidět stane něco na způsob idnes.cover72 píše:
Tvrdí to separatisti a místní rusofilní křídlo.