Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
cover72
7. Major
7. Major

Re: Vtipy

Příspěvek od cover72 »

Aarone, to je prostě dokonalé. Jedinou věc mi řekni: je to fikce, nebo fakt? :D
A je to všechno z té knihy "Kulový plesk"?
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aaron Goldstein »

cover72 píše:Aarone, to je prostě dokonalé. Jedinou věc mi řekni: je to fikce, nebo fakt? :D
Dle doušky už vyplývá, že autor nejsem... Ale mám jeho svolení k publikaci krátkých (jím určených) ukázek z jeho knih... Mám všechny a všechny jsou nebezpečné životu, protože hrozí, že člověk umře smíchem...

Takže nakolik je to fakt a nakolik fabulace je potřeba se zeptat pana M.M.Cabicara... Obrázek

Je to z knih:
Sundáš mi kalhotky
Kulový plesk
Platýz v drogerii
Nudistické brambory
Můj pes superhrdina

Všechny jsou dostupné na google play...
(Nejsem na prodeji knih nijak finančně zainteresovaný)

P.S.: Nechci to tady moc zahlcovat texty, takže sem dávám jeden denně... A slibuji, že dokud budou texty a nebo dokud to někomu nezačne vadit s tím budu pokračovat... Obrázek
Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Skeptik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Skeptik »

CAT píše:kde jsou doby, kdy tohle téma bylo apolitické :-/
S tím těžko něco naděláme, kdykoli začne vláda cpát do lidí tupou propagandu, první kde se o projeví je v nárůstu politických vtipů.
Ostatně asi to většina z nás, starších 30ti let, pamatujete, ne? :-?
Naposledy upravil(a) Skeptik dne 1/9/2014, 20:35, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Skeptik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Skeptik »

Aarone, a protože já svolení nemám, dovoluji si rekonstruovat vlastními slovy klíčovou část z té druhé knihy :)

"Sundáš mi kalhotky?", zavrněla mi do ouška a něžně se ke mě přitiskla.
Před očima se mi zatmělo a hlava se mi zatočila.
"Jistěže miláčku", odvětil jsem tiše.
"Tak to je skvělé", odpověděla, "visí venku na šňůře. A když už tam budeš, posbírej i ostatní prádlo."

Při vší úctě k panu Cabicarovi, to musí být že života. To chlap nevymyslí. :lol:
ObrázekObrázek

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Skeptik píše:Arone, a protože já svolení nemám, dovpuška si rekonstruovat vlastními slovy klíčovou část z té druhé knihy :)
Tak jeden text navíc snad neuškodí... Verze pana Cabicara zní nějak takto:

Přišla za mnou Káťa, sedla si mi na klín a zabořila mi hlavu do ramene. Zeptal jsem se, co se děje. Ona zamumlala, že se stydí.
"Proč?"
"Pomohl bys mi s depilací intimních partií?"
To mne vyděsilo.
"Ale víš, že jsem to nikdy nedělal?"
"To nic, všechno je jednou poprvé. Tak uděláš to?"
"Samozřejmě."
"Určitě necouvneš?"
"Ne, lásko."
"Víš, já opravdu cítím, že koberec je intimní součástí našich životů, takže až s něj budeš dostávat Denisovy chlupy (moje poznámka: Denis je pes), slib mi, že na něj budeš něžný, ano? Vysavač na vodu je ve sklepě."
A zmizela.
Přísahám, že tohle je naposledy, co jsem jí na něco skočil! Lidi, já jsem ale takový vůl...

Z e-knihy Nudistické brambory http://eknihyjedou.cz/nudisticke_brambory
(se svolením autora)
Obrázek

Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Obrázek
Obrázek

Heckler
praporčík
praporčík

Příspěvek od Heckler »

Nevím, jestli to tak úplně patří sem...

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... i-zbranemi
josefg
poručík
poručík

Příspěvek od josefg »

Heckler píše:Nevím, jestli to tak úplně patří sem...

Ale je to nádherné, :up: miluji jejich smysl pro černý humor :razz:
Obrázek

read between lines, read between lies
IgorT
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od IgorT »

Spomenul som si pri aaronových průpovídkách na príhodu s dopravnými policajtmi z doby, keď ešte osvetlenie vozidla bolo povinné len za zníženej viditeľnosti.
Dobrý deň, pán vodič, zaplatíte pokutu, je znížená viditeľnosť, nemáte zapnuté svetlá!
Nezaplatím, nie je znížená viditeľnosť!
Ako to! Veď sa stmieva!
Keby bola znížená viditeľnosť, museli by ste ma zastaviť baterkou a nie plácačkou!
......Pokračujte v jazde, pán vodič! :mrgreen:
Obrázek
kenavf
7. Major
7. Major

Příspěvek od kenavf »

josefg píše:
Heckler píše:Nevím, jestli to tak úplně patří sem...

Ale je to nádherné, :up: miluji jejich smysl pro černý humor :razz:
Ešte čiernejší vtip je že A-bomba o ktorej hovorí vo videu, mala zaktivovaných 5 stupňov zo šiestich,potrebných k výbuchu.
Velký obrázek
Obrázek je vizuálně zmenšen. Zobrazit v plné velikosti
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

ObrázekObrázek
kenavf
7. Major
7. Major

Příspěvek od kenavf »

Vyše dvadsať policajtov muselo upokojiť rozvášnený dav: V osade sa tĺklo 500 ľudí
http://www.topky.sk/cl/100370/1421265/V ... o-500-ludi
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

ObrázekObrázek
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

"Musím čůrat." - oznámila mi tříletá dceru venku, jakmile jsme vyšli. No nazdar, sotva ji zvládám dávat doma, natož na veřejných záchodcích. Ale byly naštěstí hned vedle. Pracně jsem ji vysadil na prkýnko a najednou mobil. "Dobrý den, kurýrní služba, mám pro vás objednanou zásilku." "Dobrý den." - vyhrkl jsem. Tomu se říká načasování. "Já teď bohužel zrovna nejsem doma, ale jsem hned před domem..." "To není problém, doručujeme podle aktuální pozice zákazníka, pane, stačí říct, kde teď právě jste." "Jsem naproti v parku." "Vidím ho." V reproduktoru se ozval zvuk rychlých kroků. "Dělej, Viki!" - sykl jsem na dceru. Ta začala tlačit a natruc vyhekla: "Asi budu kakat." Obrátil jsem oči v sloup. A z mobilu se ozvalo: "Haló, tak jsem v parku, kde přesně jste?" Zhluboka jsem se nadechl a pokusil se o zcela konverzační tón: "Na záchodcích." chvíle ticha. Pak jen chladné a mechanické: "Rozumím." Za okamžik slyším kroky za dveřmi a klepání na vedlejší zamčené dveře, kde byl někdo jiný. Když jdu s dcerou, tak ani nezamykám. "Tady." - zavolal jsem. "Pane?" - slyšel jsem v mobilu i od dveří. "Máte odemčeno." "Já vím, nezamykám, když jdu jenom s..." "Já počkám venku, až budete hotov." - přerušil mne rychle messenger. "Můžete klidně dovnitř, jsem tu jenom s..." "Ne to rozhodně ne." - reagoval bleskově doručovatel. "Já se obávám, že to může trvat dlouho, prý mi bude i kakat." - snažil jsem se vysvětlit omluvně. "Můžete to ale nechat za dveřmi." Opět chvíle ticha, myslím, že bušil hlavou do zdi a litoval výběru povolání. Pak sebral síly a řekl: "Potřebuji podpis." "Dobře, můžete mi to podat?" - nadhodil jsem rezignovaně. Dveře se otevřeli a ve škvíře se objevila chlupatá ruka s papírem a propiskou. Natáhl jsem se pro to a jednou rukou se stále snažil udržet Viki na míse, aby mi nespadla do záchoda. Naškrábal jsem podpis, zatímco Viki nadšením poposedávala: "Já ci taky písat!" "Tohle není na čmárání." - vysvětlil jsem jí a zavolal: "Mám to." Opět ruka ve dveřích, tentokrát měl v ruce kapesník. Pravděpodobně pro případ, že bych papír použil i k něčemu jinému, než jen k podpisu. Vložil jsem formulář do kapesníku a chtěl vrátit i propisku. "Tu si můžete nechat." - odtušil messenger. Slyšel jsem balení papírů do igelitu. Jsem si skoro jistý, že ten můj dával zvlášť. "Pane?" - ozvalo se ještě na odchodu. "Ano?" - vydechl jsem unaveně. Musel jsem u Viki být skloněný a bolely mne už záda. "Víte," - pokračoval hlas za dveřmi "máme takovou soutěž o nejpodivnější místa, kam jsme doručovali." "Aha." - odpověděl jsem. "Tento měsíc určitě vyhraji." - dodal si pro sebe, když už odcházel. A Viki seskočila: "Ne, nebudu kakat." Začal jsem ji upravovat. Nechtěl jsem vyjít hned. Bude lépe, když mezi námi zůstane to tajemství pouhých hlasů. A nikdy se nedozví, jak vypadám...

https://play.google.com/store/books/aut ... M.+Cabicar?
(se svolením autora)
Obrázek

tarava
svobodník
svobodník

Příspěvek od tarava »

Jak mohli ruští vojáci omylem zabloudit na Ukrajinu? Jednoduše, měli už nové mapy.
noah11
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od noah11 »

Kedysi dávno vraj Rusi navrhli Reagana na kandidáta na Leninov rád. Dozvedeli sa totiž, že na každom Pershingu je veľký červený nápis:
"Komunizmus - náš cieľ!"

Prezident USA volá do Kremlu a pýta sa na výšku priemerného platu. Minútu nikto neodpovedá a potom sa ozve zúfalý hlas:
"A vy zasa diskriminujete černochov!"

Pred odvodovú komisiu príde branec, ktorému sa na vojnu nechce:
"Ja mám tuberu!"
"Aj Zápotocký ju mal a čo dokázal! Odviesť!"
Druhý branec:
"Mám ploché nohy!"
"Gottwald mal tiež ploché nohy, a čo dokázal! Odviesť!"
Tretí mladík pred komisiou hovorí:
"Ja som blbý!"
Vojenský lekár povie:
"Neporovnávať! Odviesť!"
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

VYPOUŠTĚNÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLKY

Program probíhá hladce, jedinec se zařadil mezi ostatní. Blíží se osmá ranní a migrace kulminuje. Ještě, že jsme přišli o půl hodiny dříve.

*

Přípravy začaly den předtím. Byli jsme třeba koupit kytičku pro tříletou Viki, aby ji donesla učitelkám. Nevím ani, jestli se to dělá, ale vypadala by s ní hezky. Měl jsem představu jí koupit takový ten kornoutek fialek nebo sněženek, ale prodavačka v květinářství říkala, že ty se teď v září opravdu těžko shání. Tak jsem se zeptal, jestli by dokázali udělat kytičku z voskovek. To už mi květinářka odsekla, že ty se dávají na hrob a ne učitelkám ve školce. Zamumlal jsem, že stejně jich moc nepřežije, protože jde do školky moje dcera. Prodavačka koukla na Viki, která se zálibně dívala na její koutek s masožravkama, jako by si je chtěla dát k svačině a řekla jen: “Aha.”

Učitelky ovšem nedostávaly květiny. Většinou jim rodiče nosily bonboniéru a další sladkosti, což byl příspěvek do fondu školky, který se rozdával dětem při hrách a soutěžích jako odměna. Naštěstí byl hned naproti obchod, tak jsem skočil jednu koupit. Byl jsem si celkem jistý, že jsem vybral tu nejlepší, i když ředitelka se divila, když jí Viki s kytičkou podávala i krabičku:
“Co to je?”
“Bonboniéra pro učitelky.” - řekl jsem vážně.
“Ataralgin… Při bolestech hlavy…” - četla ředitelka, udiveně se na mne podívala, ale pak se učitelka hned vedle začala hrozně smát, sebrala krabičku ředitelce a volala: “Beru si celé plato!”
Bonboniéra měla velký úspěch a putovala po všech patrech. Nejen, že se po ní netloustne, ale také prodlužuje život. Asi tak o tři hodiny, které denně zbývají do konce pracovní doby, i když já bych si to hodil už po pět a čtyřiceti minutách, mít na starost dvacet tříletých prcků.

První úkol, který na Viki čekal bylo vybrat si obrázek, co bude označovat její skříňku a ručníček v koupelně. Jak jsem si všiml, některé skříňky v převlékárně měly nejen obrázek, ale rodiče tam přidaly ještě fotku svého dítěte, aby se poznalo. To byl sice dobrý nápad, ale celkově to v šatně vypadalo jako na oddělení pohřešovaných. Možná tam také něco Viki dáme, ačkoli nejspolehjlivější způsob, jak by svou skříňku našla by byl přilepit jí na dvířka suchý rohlík. Nejdřív mne napadla kobliha, ale to by mohla dvířka ukousnout.

Drobounká, blonďatá holčička stále běhala s pláčem za tatínkem, který měl určitě před dva metry. Nechápal jsem, jak takový kus chlapa může mít tak malé dítě. Přišel jsem k Viki, která okamžitě utekla k hračkám, mne si ani nevšimla a opatrně jí sdělil, že odcházím a bude tu sama. Ať poslouchá, je hodná a takové ty rodičovské řeči, co znám z filmu. Ještě jednou jsem zdůraznil, že tu bude sama, chtěl jsem jí dát příležitost, kdyby se chtěla projevit jako ta holčička a třeba se jí začne stýskat. Nezačalo. Řekla jen: “Dobze.” Myslím, že to jen drží uvnitř. Všechnu tu bolest odloučení, útrpnou fázi vzdalování od milovaných rodičů. Tatínka a maminky.
Poslední, co jsem viděl, když jsem odcházel bylo, jak vběhla do třídy a ječela: “JUPÍÍÍÍÍ!!!”
...Někde hluboko, hluboko uvnitř...

Obrázek

http://www.databook.cz/muj-pes-superhrd ... cara-2541
(se svolením autora)
Obrázek

kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

Přiznání Iluminátů...

Samozřejmě, že máme v archivu kompromitující nahé fotografie na všechny světové státníky. Máme Merkelovou na matfyzáckém mejdanu, jak hraje Kleinovu flašku. Máme Obamu s Hillary Clintonovou. Máme britskou královskou rodinu na všechny způsoby včetně satanských orgií s velšskými corgi.
Máme taky Putina s plnou sestavou petěrburských baletek.
Putina s detaily plně připravených necudných partií.
Putina, jak nahý a pomazaný olejem zápasí s medvědem.
Putina slunícího se na Adama na krymských plážích (set o 30 kusech).
Putina, jak ve sklepě v těsném koženém oblečku bičuje Tymošenkovou.
Putina ve vířivce s jeho ochrankou.
Putina čtverácky zkoumajícího úzký otvor v amfoře.
Putina v póze řeckého filosofa, s olympijským stadionem v pozadí a hambatými eféby kolem.
Putina... ne, vážně, proč nám to, sakra, ten chlap furt posílá?
ObrázekObrázek Obrázek
"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
kozlustechnykus
poručík
poručík

Příspěvek od kozlustechnykus »

„Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení."
Michal Jankovec clen rady CT
rotaran
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od rotaran »

Pěkně ho zmastili :D
zijte dlouho a blaze
CAT
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od CAT »

To sakra :D
Obrázek
"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Hráli jsme si se čtyřměsíční Viki na zrcadlení. Ona se usmála - já se usmál. Ona máchla rukou - já máchl rukou. Ona vykřikla - já vykřikl. Hra skončila ve chvíli, kdy si do pusy vrazila palec u nohy a začala čůrat.

Z e-knihy Můj pes, Superhrdina
(se svolením autora)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“