ja len par poznamok k tu preberanemu:
1- VYCHYLENIE lietadla - nemyslim si ze by vybuch v "blizkosti" lietadlo nejak zvlast vychylil zo povodneho smeru - z pohladu lietadla a cestujuceho v nom by sa to javilo iba ako malicky zachvev stroja (miniturbulencia) a urcite by to lietadlo nevyviedlo z povodneho smeru. Zmenu smeru v case blizkom po vybuchu najskor sposobili sily aerodynamicke (poskodenie trupu pripadne vytrhnutie nejakej casti) ma ovela vacsi efekt nej lokalny vybuch par kg trhaviny. Tato aerodynamicka "nerovnovaha" pravdepodobne sposobila dalsi rozpad stroja a v dalsom slede, po rozpade stroja sa ku zmene smeru pridala "nahoda" ako sa trosky (najma plosne diely) natocili + vietor...
Ak niekto tvrdi, ze ihned po vytrhnuti nejakej casti trupu v predku stroja zacal okolity vzduch prudit dnu - asi omyl, vzduch naopak vplyvom pretlaku v kabine najprv prudi z lietadla von a "vycucne" co nie je pevne prichytene...
2- Debaty o tom, ako moze nejaky civilista obsluhovat BUK (alebpo iny PVO) su uplne nafigu a su podsuvane mediami aby evokovali ze islo o nedobre zaskolenu obsluhu "rebelov". Kedze predsa len nieco trafili, asi ten system (pokial to bol naozaj pozemny PVO) neobsluhoval nejaky fero od vedla. Toto podsuvaju len media! Myslim ze o "amaterizme" takzvanych rebelov mame na palbe dokazov habkuk - povedal by som ze v sucasnosti sa jedna o jedno z najlepsich vojenskych zoskupeni v europe a UA armade dava riadne zabrat. Ani ti, ktory tam prisli bez vycviku dnes niesu nanic vojaci, napoak su to vojensky a takticky skuseny ludia - maju najlepsi skolu - zivot (a Strelkova

) takze debaty o tom za kolko sa kto mohol naucit ovladat BUK su mimo (aj tak by v radoch povstalcov nasli zopar desiatok skusenych raketakov, keby o to islo)