Kelnavf: čtu dobře neboj, jen naprosto nesouhlasím... Co jsem naposled koukal, tak po invazi do Iráku se nijak nezměnil objem vyvážených surovin směr USA, mohl bys být konkrétnější a rozebrat volby a vládu v Iráku a co ten Astan? Hele sem nakloněn tomu poslechnout si něco o tom, jak Amíci chtějí destabilizovat muslimskej svět, ale buď konkrétní když tvrdíš, že v Iráku byli kvůli surovinám a v Astanu kvůli makovicím... Za posledních 20 let (a pokud sáhnu do paměti, tak asi za posledních 100 let) Amík nebojoval kvůli surovinám a to takovej Amík nebojoval málo, ono za posledních 20 let Amík nebojoval se zeměma, který by mu s ohledem na nerostné suroviny mohli něco nabídnout... Ale má to být o Sýrii, očividně se neshodnem, můžem pořešit přes SZ...
Bax: Je mi do toho mnoho, plevelíš fórum které mám rád, navíc rád poučuju lidi co nemaj ponětí o čem mluví šmudlo... A na co si hraju? Já na nic, ty seš človíček co napíše na fórum a pak se diví, že na něj lidi reagujou

. Pokud nežiješ v sebou samým vymyšlenym světě, tak žádný stát na zemi nezabil 100 milionů původních obyvatel a zbytek má dnes v rezervacích, tohle neni portál o nějakém sci-fi, nebo možných světech, tohle je vojensky-historické fórum, tak se podle toho chovej...