Polarfox píše:Kalič píše:Skelet si prodloužil klacek, kterým sráží banány , Polár protáhl své vulgární svaly a vyzkoušel hrození .
Promiň, ale ty jsi taky jeden velký vulgární sval. Pokud umíš číst (zdá se že ano, s chápáním je to ovšem horší), tak si dohledej, kdo se tu oháněl kretenismem a jinými ismy...
A teď k tomu hlavnímu:
josefg píše:přihlásilo se se na Palbu hodně nových lidí a jak se ukazuje, většinou nejde o žádné ořezávátka, ale o odborníky, kteří o vojenství hodně ví a nemají v krvi si sedat hned na zadek, ani nemají až tak hluboko do kapsy

. Na to tu nebyli zvyklí a reakce že se sem hrne rudý koutek socek z novinek vzájemnému pochopení nepomohla.
Tohle myslíš opravdu vážně?! Takže lidé jako Kalic, Pan nikdo, Kostra atd. (mohl bych jmenovat dále) jsou odborníci na slovo vzatí... Na jednoho člověka, co má něco v kebuli a je schopen sem něčím přínosným přispět sem přivandrovalo 10-20 jiných, kteří za celou dobu nevedli nic jiného než politickou debatu a spamovali fórum nějakými přiblblostmi z aeronetu a blogů, ale ve skutečnosti je to invaze znalců co o vojenství hodně ví. Tak to máš pravdu, na tohle jsme tu opravdu zvyklí nebyli, z toho jsem popravdě dost tumpachovej...
josefg píše:Palba je na rozcestí a jediná jistota je, že staré časy se už nevrátí, nové události nabírají spád a staré články o staré technice dnes zajímají málo koho, Pokud mají být čtenáři začíná být aktuální "kdo chvíli stál již stojí opodál" protože server bez čtenářů je jako moře bez vody nebo bez peněz.
Absolutní kravina. Promiň, ale už mě tohle prezentování se pár lidí za mluvčí celé Palby a čtenářské obce začíná srát. Palbu tvoří tuny uživatelů, stálých i občasných, ale problémy jsou momentálně jen s pár lidmi (z 80% přivandrovalými/spojenými s Ukrajinou), když se to hádá, jsou tam opět ti samí lidé a nikdo jiný, když si někdo stěžuje, tak jsou to tito lidé, atd. atd.
Takže se na mě nezlob, ale točit Palbu podle přání pár hlasitých řvounů, co jsou jen hodně vidět a slyšet, ale netvoří majoritní názorový proud, nebudeme. A to co navrhuješ, tedy těžká popularizace, cílené snížení úrovně a přeměna Palby na vojenskou alternativu diskuze na Novinkách, je přesně pohřbívání té staré Palby, nad kterou tu pláčeš. Takže co ve skutečnosti chceš?
Tudíž v žádném případě nehodlám uznat názor, že články o technice atd. nikoho nezajímají, když jsem doposud nic takového neslyšel od normálních řadových čtenářů. Naopak předpokládám, že ti, stejně jako my článkaři, čekají až tenhle ukrajinský bordel zmizí a vše se vrátí do starých kolejí.
josefg píše:Jenže to se starými moderátory nedáš, ani jeden dosud neprojevil cit pro marketing a reklamu
Spíše bych řekl, že nikdo z nás neprojevil cit a toleranci pro změnu Palby na odnož Blesku. Což v rámci zachování ideí a hlavního účelu tohoto serveru hodnotím spíše jako přínos než chybu...
Takže říkám, seber nějaké množství názorů od dlouholetých čtenářů Palby a autorů článků a můžeme se bavit o tom, co kdo chce a nechce a budoucnosti Palby...do té doby je to jen prázdné tlachání stojící na ničem.