Pořád tady řešíte že objekt který fotíte musí být na pozadí tak velký jaký ve skutečnosti zakrývá kus země z té či oné výšky a z jaké vzdálenosti ho fotíte. Takže podle toho , kdyby byl na družici jen jeden foťák s objektivem , by jsme přizumovali letadlo letící v 10 km nad terénem a to letadlo by muselo být tak velké jaký kus země zakrývá, po tuď shoda. To ale funguje jen když fotíte rodinku na výletě zrcadlovkou.

Ale na družicích špionážních není jen jeden foťák , zejména dnes, je tam více foťáků a objektivů a každý z nich může vykonávat jinou funkci, Ptám se tedy kde berete tu jistotu, a někdo to tu už zmínil, že družice jedním objektivem nesleduje co největší území a druhý objektiv nezumuje na ten či onen objekt, a potom se tyto dva obrazy elektronicky neupravují do jednoho přehledného obrazu tak aby výsledný obraz byl co nejostřejší a nejpřehlednější, zejména pokud se fotí letící objekt. Podle mne to tak je , protože to co tady řešíte by bylo tak na úrovni 60 let , kdy ještě z družic padaly svitky filmů do moře.
Navíc foťáky na špionážních družicích musí umět zobrazovat více spekter světla , a to jedním foťákem taky půjde těžko.
Prostě prosté změření paralaxi a z toho uvozovat že je to fejk je myslím blbost, zejména pokud jde o takové sofistikované zařízení jako je špionážní družice! Veškeré spekulace , že letadlo je větší než by mělo být jsou mimo mísu z pohledu dnešní sofistikované výbavy družic, proto je podle mne toto téma úplně zbytečné a fejk to nedokazuje!!
Nejvážnější důkaz fejku je podle mne například infrastruktura obcí, silnic, atd. podle které se dá rozeznat kdy byla fotka pořízena , protože pokud je na fotce prokazatelně nedostavěná silnice a přitom v inkriminované době už měla být dostavěna je jasný důkaz ,veškeré ostatní důkazy o fejku jsou jen spekulace a mlácení prázdné slámy, když neznáme konstrukci a činnost dnešních špionážních družic.
Na takových jednoznačných důkazech lze potom postavit jasnou nevěrohodnost snímku.