A? čo to robí vo vlákne o modernizácii BVP-2?klingy píše:Arten uz ti bolo naznacene, plan je jasny, po tom co dorazia 4x4 v prieskumnej verzii sa prieskumna vybava s BPvs vyjme nalozi sa do 4x4, namontujuz sa tam 4 sedacky na viac a bude to fungovat ako BVP
(a čo to mení na tom, že je to úplná účelovka, bez akéhokoľvek zmyslu, ktorej sa "hľadá využitie," len aby sa kúpili nejaké Turry? Lebo nepredali takmer nič?)
No vyslovne som pod mojim článkom nechcel filozofovať o BVP-1 a už vôbec nie o nezmyselnej "modernizácii Svatáv, ale budiž... Už s tým aj tak nič nespravímArthur píše: Arten, mne to je úplne jasné, že to je modernizácia BPzV Svatava na platforme BVP-1 avšak domnievam sa, že modernizácie BVP-1, BPzV Svatava a BVP-2 spolu úzko súvisia avšak otázka znie či to je jasne tým, ktorým by to jasné malo byť.

Ja som to tu písal hneď že vlado sa nechal obabrať na MO. A keby vedel len úplné základy tvorby rozpočtu bolo by mu to jasné hneďArthur píše:Zrejme k tým BPsV bude Vladimír Bednár aktualizovať svoj článok, nakoľko včera na facebooku v inej diskusii uviedol, že cit.S tou cenou by som ešte počkal. Aj BPsV to nakoniec bolo inač ako Zmeko tvrdil![]()

(to je to čo som ťa v tvojích príspevkoch opravoval, keď si z jeho článku bral tú cenu.)