Zdravím všechny vespolek. Volal jsem do českého Ameromu, ale paní mě zklamala. Minimálně letos tato řada v CZ nebude. Prý uvidí, až se budou blížit ke konci Hasičské vozy.TonyHazard píše:Pánové PD a zved : Děkuji za velmi dobrou zprávu, já to tušil, že mě nenechají ve štychu.
matjka : Pokračuje se !!!!!!!!!!!!!
Tuto řadu jsem chtěl kupovat na ebayi, ale ceny byly na naše poměry dost vysoké - cca 20-25 Ł + poštovné... Občas se tam objevil nějaký Španěl nebo Portugalec, případně Francouz, ale u jejich nabídek nebyla cena o moc lepší - opět 20-25€ + cca 10€ za P&P.
Z Polska to objednat do Čech nejde, alespň já jsem dostal u předchozí kolekce z polského Amercomu zamítavou odpověď.
Takže nezbývá než počkat, případně se pokusit se je získat na Allegru. Ale tam zase spousta kluků polských nechce prodávat za hranice, nebo se jim nechce udělat si účet na Paypalu (stalo se mi v jednom případě, že jsem na 100 PLN - 650 Kč za vyhranou aukci zaplatil 750 Kč bankovní poplatky).
Ještě mě napadla možnost zřídit si na nějaké poště hned za hranicemi POBox a nechat si to posílat do něj ve více exemplářích.
P.S. Altaya je (údajně) vlastněná DeAgostinim, který tuto řadu produkuje. Momentálně kromě PL, FR a SP běží tato kolekce i v IT.