Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky

Hotové modely všech měřítek a druhů (pozemní, letecká a námořní technika)

Moderátor: jarl

Odpovědět
Vlada69

Re: Co říkáte na tu obrněnou techniku ?

Příspěvek od Vlada69 »

TonyHazard píše:Pánové PD a zved : Děkuji za velmi dobrou zprávu, já to tušil, že mě nenechají ve štychu.
matjka : Pokračuje se !!!!!!!!!!!!!
Zdravím všechny vespolek. Volal jsem do českého Ameromu, ale paní mě zklamala. Minimálně letos tato řada v CZ nebude. Prý uvidí, až se budou blížit ke konci Hasičské vozy.

Tuto řadu jsem chtěl kupovat na ebayi, ale ceny byly na naše poměry dost vysoké - cca 20-25 Ł + poštovné... Občas se tam objevil nějaký Španěl nebo Portugalec, případně Francouz, ale u jejich nabídek nebyla cena o moc lepší - opět 20-25€ + cca 10€ za P&P.

Z Polska to objednat do Čech nejde, alespň já jsem dostal u předchozí kolekce z polského Amercomu zamítavou odpověď.

Takže nezbývá než počkat, případně se pokusit se je získat na Allegru. Ale tam zase spousta kluků polských nechce prodávat za hranice, nebo se jim nechce udělat si účet na Paypalu (stalo se mi v jednom případě, že jsem na 100 PLN - 650 Kč za vyhranou aukci zaplatil 750 Kč bankovní poplatky).

Ještě mě napadla možnost zřídit si na nějaké poště hned za hranicemi POBox a nechat si to posílat do něj ve více exemplářích.

P.S. Altaya je (údajně) vlastněná DeAgostinim, který tuto řadu produkuje. Momentálně kromě PL, FR a SP běží tato kolekce i v IT.
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Vlada69 píše:
TonyHazard píše:Pánové PD a zved : Děkuji za velmi dobrou zprávu, já to tušil, že mě nenechají ve štychu.
matjka : Pokračuje se !!!!!!!!!!!!!
Zdravím všechny vespolek. Volal jsem do českého Ameromu, ale paní mě zklamala. Minimálně letos tato řada v CZ nebude. Prý uvidí, až se budou blížit ke konci Hasičské vozy.
Hmm, to je blbé. Tak asi začnem sbírat hasičské vozy což? :)

PS: Za války se taky muselo hasit :) :D
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Příspěvek od TonyHazard »

Vlada69 píše: Zdravím všechny vespolek. Volal jsem do českého Ameromu, ale paní mě zklamala. Minimálně letos tato řada v CZ nebude. Prý uvidí, až se budou blížit ke konci Hasičské vozy.
Tak si budem muset počkat, pro toho koho to zajímá, ty hasičáky vypadají celkem dobře (ale já je kupovat nebudu).

Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Vlada69

Byl by případně zájem o novou kolekci z Polska?

Příspěvek od Vlada69 »

Pokusil jsem se kontaktovat pár lidí v Polsku, se kterými jsem udělal přes Allegro obchod. Měl by někdo z vás případně zájem o novou kolekci nebo aukce (ale jenom Kup teď)? Samozřejmě jen za přímé náklady... 8-)
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Re: Byl by případně zájem o novou kolekci z Polska?

Příspěvek od zved »

Vlada69 píše:Pokusil jsem se kontaktovat pár lidí v Polsku, se kterými jsem udělal přes Allegro obchod. Měl by někdo z vás případně zájem o novou kolekci nebo aukce (ale jenom Kup teď)? Samozřejmě jen za přímé náklady... 8-)
Ehm no já snad možná i jo. Ale myslím, že bys s tím měl spoustu práce a problémů. Mě navíc totiž zajímá pouze WWII (a i tak ne vždy úplně vše). A dále tu platí již zmiňovaná věc. Ty modely Altaya chce nejdříve vidět. Konkrétní kus. Bývají tam často výrobní vady (prostě to nějaký lepič v Číně odflákne :)). Tu je poničený pás, jinde mezera mezi korbou a podvozkem, jinde něco blbě přilepený apod. Takže do toho raději nepůjdu. Ale bylo by dobré přesvědčit nějaký kamenný obchod :)
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Re: Byl by případně zájem o novou kolekci z Polska?

Vlada69 píše:Pokusil jsem se kontaktovat pár lidí v Polsku, se kterými jsem udělal přes Allegro obchod. Měl by někdo z vás případně zájem o novou kolekci nebo aukce (ale jenom Kup teď)? Samozřejmě jen za přímé náklady... 8-)
V první moment mě to nadchlo, je to velké lákadlo, ale potřebuji k tomu i český text, tím pádem děkuji, ale ne. Raději si počkám, třeba to dají letos.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Co říkáte na tu obrněnou techniku ?

matjka a ostatní váleční štváči : Takže Poláci, už to 28. ledna 2010 rozjedou (to samozřejmě už víme, že) a bude to stejný mix, jak předchozí série "Tanky a obrněná vozidla"

Obrázek Zde je první kousek Sd. Kfz. 250/5, Afrika Korps, Tobruk,1942

Obrázek Druhý inzerovaný je : Steyr 1500/A01 + 2cm Flak 38 -1943"

A zde je pár dalších :
> Sturmtiger
> čínský tank Type 59
> německý ženijní Bergepanzer Tiger
> transpotrér M1126 Stryker
> M4 Sherman IC Firefly
> americký náklaďák GMC CCKW-335
> francouzský tank Char B1
> stíhač tanků Achilles
> obrněné vozidlo M8

Celkem jich má být 48 kusů, samozřejmě v poměru 1:72

Zdroj : www.amercom.com.pl
matjka
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od matjka »

Škoda že zatím u nás nebudou....:(
platon : Jen mrtví viděli konec války
Hans S.
5. Plukovník
5. Plukovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans S. »

Si pro ně nějak zajeďte do Polska, ne? Nebo se tam s někým domluvte..to je to takovej problém? Je tady X příspěvků s textem "škoda, nebudou, nemáme, brečíme". Když něco chci, tak si to seženu - a poslední věc, která by mě trápila, je nedistribuce do ČR :).
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Hans S. píše:Si pro ně nějak zajeďte do Polska, ne? Nebo se tam s někým domluvte..to je to takovej problém? Je tady X příspěvků s textem "škoda, nebudou, nemáme, brečíme". Když něco chci, tak si to seženu - a poslední věc, která by mě trápila, je nedistribuce do ČR :).
Jojo, budeme si pro ně jezdit do Polska. Vždy kvůli 1 modelu zvlášť :lol: To je výhodný :) :D Vůbec nejblíž to má asi TonyHazard. Ten si tam může odskočit v polední pauze.
Hans S.
5. Plukovník
5. Plukovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans S. »

zved píše: Jojo, budeme si pro ně jezdit do Polska. Vždy kvůli 1 modelu zvlášť :lol: To je výhodný :) :D Vůbec nejblíž to má asi TonyHazard. Ten si tam může odskočit v polední pauze.
Tomu říkám slovo chlapa :)
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

zved píše:Jojo, budeme si pro ně jezdit do Polska. Vždy kvůli 1 modelu zvlášť :lol: To je výhodný :) :D Vůbec nejblíž to má asi TonyHazard. Ten si tam může odskočit v polední pauze.
A víš, že jsi se skoro trefil, od nás z firmy tam jezdí tak 2x měsíčně, a také znám pár lidí, co by mi ty modely sehnali, ale jak už jsem psal, chci k tomu český text. Já si počkám, mezeru si vyplním od dalších firem. Například :

Obrázek Tento mi vyplní mezeru v únoru, už ho mám objednaný.

Obrázek Plánované vyplnění mezery v dubnu.

A na březen se také něco najde (asi M113), když ne tak každý druhý měsíc něco bude.
matjka
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od matjka »

no právě... kvuli časopisu se mi nechce učit polsky jedině že by byl v angličtině to už by šlo ...:)
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

matjka píše:no právě... kvuli časopisu se mi nechce učit polsky jedině že by byl v angličtině to už by šlo ...:)
Polštině je celkem rozumět. A i tak ten časopis není to podstatné. O té technice existují daleko lepší odborné publikace (dají se stáhnout dnes již celkem v pohodě z internetu v pdf).
matjka
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od matjka »

Nevíš jestli někdo nevyrábí T-62 nebo T -64 v 1/72 ?(pokud možno hotový)
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

matjka píše:Nevíš jestli někdo nevyrábí T-62 nebo T -64 v 1/72 ?(pokud možno hotový)
Nevzpomínám si, že bych někde viděl hotový model tanku T-62 nebo T-64. Pokud se tak stane, okamžitě Ti dám vědět.

Jinak jsem na stránkách Military Diecast72 narazil na krátký článek o veletrhu hraček v Norimberku. Zde jsou pouze dvě fotografie

Obrázek Obrázek

(Byla tam také fotografie vozidla Mader III, ale tu už zde máme)

Zdroj : Military Diecast72
matjka
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od matjka »

sháněl jsem na amercomu po modelech a paní mi řekla že do čísla 20 mají osm
Dušan
desátník
desátník

Příspěvek od Dušan »

matjka píše:Nevíš jestli někdo nevyrábí T-62 nebo T -64 v 1/72 ?(pokud možno hotový)
V tomto roce by měli vydat u Easy Model T-62 v měřítku 1:72 ve 3 kamuflážích. Tedy pokud se budou držet svých plánů...
Dušan
desátník
desátník

Příspěvek od Dušan »

Dotaz:
Už jste se někdo potkali s nějakými modely od firmy Panzerstahl? Myslím fyzicky (na netu už se s nimi nějakou dobu potkávám), já jsem ještě neměl to štěstí. Zajímal by mě názor na kvalitu, vzhled...
Díky Dušan
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Mám dobrou zkušenost s obchodem vojenskemodely.cz :up:

Dodávají hlavně (v 1/72) od Forces of Valor, Easy Model. Ale prý se bude sortiment rozšiřovat. Tak se těším.
Odpovědět

Zpět na „Hotové modely“