Přípravy na rekonstrukci roku 1938
Moderátor: jarl
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Budu nejspis do nedele mimo pc-ted pisu z mobilu. Otevreni naboru pilotu probehne na prelomu srpna a zari. Cca tyden predtim by mela byt dokoncena pravidla a prvotni zadani pro generaly. V patek pred akci budou rozeslany generalum aktualni informace o stavech pilotu, letist, zasobovani a urcita porce rozkazu, ktere budou behem akce dale doplnovany.
No, na 2.str.,ono ve válce moc pravidel není. Možná tedy jen rámec. To je základní materiální vybavení (letiště, dopravní trasy, serv.zázemí...) a, samozřejmě, rozehru. Tedy to, proč se vlastně začlo střílet a jak se do toho (zřejmě na Slovensku vznikla shoda) dostali Feferóni.
Kolegáčku, tady bych byl ještě radikálnější. Cílem jen těžko může být celá naše tehdejší armáda-pozemní operace probíhat nebudou. Akce by měla:1) Zjistit, zda bylo reálně v silách Lw smést naše letectvo z nebe, jak se chvástala, a to v podmínkách co nejvíce se blížících realitě podzimu 1938. A 2) prokázat, zda ČSL mělo potenciál, alespoň z části, odpovídat na agresy vlastní útočnou aktivitou.
Jinými slovy-už když "1)" ČSL nebude smeteno z nebe, tak je to vítězství, protože při pozemních akcích by se D rázem nemohlo plně opírat o vzdušnou podporu. Jestliže by bylo dosaženo úspěchů i "2)", pak je to odpověď i na otázku, jak moc by to 1938 (ne?)byla(?) vyrovnaná partie.
Jinými slovy-už když "1)" ČSL nebude smeteno z nebe, tak je to vítězství, protože při pozemních akcích by se D rázem nemohlo plně opírat o vzdušnou podporu. Jestliže by bylo dosaženo úspěchů i "2)", pak je to odpověď i na otázku, jak moc by to 1938 (ne?)byla(?) vyrovnaná partie.
- vencour
- štábní praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Lze to říci i jinak: říkalo se/říká, že síla Luftwaffe byla největší výhodou Němců. Proto výsledek může napovědět o potenciálních ambicích a vysmát se tomu hnusnému blábolu od České televize.
I podle průběhu simulace se teprve možná zjistí možnosti naší strany.
I podle průběhu simulace se teprve možná zjistí možnosti naší strany.

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny. (Jonathan Archer, Enterprise)
Prosím - nezklouzávejme k těmto diskuzím :
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=1243
a pokračování zde:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=1821
nechme pány kolegy Hans S., a pana kolegu Tempíka a oni vědí koho ještě zainteresovali - pracovat.
Já jen prosím skutečného profesionála - pilota Československého letectva - na Palbě pan kolega Flogger G ( omlouvám se, že jsem psal jen Flogger a podobné - nyní již jedině správně - pan kolega Flogger G) a pak pana kolegu - na Palbě Pop - zda by se podívali svýma profesionálníma očima na přibližnou realitu této skvělé virtuality.
Pan kolega Flogger G již tak trochu začal - prosím ho o pokračování.
Těším se na samotný půběh.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=1243
a pokračování zde:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=1821
nechme pány kolegy Hans S., a pana kolegu Tempíka a oni vědí koho ještě zainteresovali - pracovat.
Já jen prosím skutečného profesionála - pilota Československého letectva - na Palbě pan kolega Flogger G ( omlouvám se, že jsem psal jen Flogger a podobné - nyní již jedině správně - pan kolega Flogger G) a pak pana kolegu - na Palbě Pop - zda by se podívali svýma profesionálníma očima na přibližnou realitu této skvělé virtuality.
Pan kolega Flogger G již tak trochu začal - prosím ho o pokračování.
Těším se na samotný půběh.
Naposledy upravil(a) michan dne 13/8/2010, 11:32, celkem upraveno 4 x.

Velmi přesně. Je to nápověda. To na 1 stranu. Ale na 2.str.by to byl 1.reálný podklad, jaksi hmatatelný, se kterým by se dalo dále pracovat. Pakliže věc přinese nějaké srozumitelnější výsledky, tak by stálo za zvážení do budoucna, zda neudělat další kroky podobného rázu... Již tohle ovšem může mnohé napovědět ... i o tom,zda to v Čt byl blábol.
P.S.:
Reagoval jsem na Tempíka s Vencourem. Pan kolega Michan byl prostě jen o kousek rychlejší ...
P.S.:
Reagoval jsem na Tempíka s Vencourem. Pan kolega Michan byl prostě jen o kousek rychlejší ...
- vencour
- štábní praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Věřím, že se ta samá akce bude za rok opakovat ... a znova a znova. Když ne letos, tak pozdějš se Obráncům svobody zadaří a pošlou Zastánce Tmy Tmoucí do Nicoty a Nebytí :-)
Tak pravil Vencour :-)
Tak pravil Vencour :-)

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny. (Jonathan Archer, Enterprise)
Páni kolegové - ač jsem na Palbě od konce roku 2005 - tak se s příslušnou ostudou k mé osobě vyjádřím asi takto - nevím jestli to sem patří!
Moc a moc bych si přál kdyby pan kolega Flogger G popsal svůj profesionální život pilota Československého letectva - dle svého pohledu - své zážitky zeshora.
Co kecám - pane kolego Flogger G - Vás prosím, jestli se Vám chce se s námi podělit...
Bude mě a nejen mě, ale i celé Palbě určitě ctí.
Moc a moc bych si přál kdyby pan kolega Flogger G popsal svůj profesionální život pilota Československého letectva - dle svého pohledu - své zážitky zeshora.
Co kecám - pane kolego Flogger G - Vás prosím, jestli se Vám chce se s námi podělit...
Bude mě a nejen mě, ale i celé Palbě určitě ctí.