jen menší odbočka zpět k arabášům..hezky napsáno:
http://havlik.blog.idnes.cz/c/178776/Miluju-Islam.html
Moderátor: jarl
Nevyhýbám, již jsem na ně dávno odpověděl.skelet píše:Rosomáku nechci tě nijak urazit. Ale ty vlastně navrhuješ nahradit skřípající systém ještě horším systémem, aby pak co..?![]()
Krom toho se neustále vyhýbáš mým otázkám jak by jsi to provedl s dětmi v kojeňáku a dětských domovech.
To by šlo, dokonca aj tých študentov by som ešte škrtol.Pokud bys chtěl omezit vliv nepřízpůsobivých přístěhovalců, či vlastního obyvatelstva, tak stačí omezit volební zákon na studenty, plátce daně z příjmu, důchodce a osoby v minulosti pracující, ale v době voleb starající se o příbuzného v bezmocnosti (děti, invalidé)
Nedramatizujte, to je cena opravy jednoho výtluku na vozovce.Jája píše:Uraženej patník, cena bez osazení a DPH :-)skelet píše: Jája: četl jsem.. By mě hlavně zajímala ta poškozená vozovka za 1500kč
Tys mne asi špatně četl - ty děti v domovech nemají hlas, protože stát sám za sebe hlasovat nemůže a rodič, který dá dítě do domova nebo tam bylo umístěno, za něj hlasovat nemůže.skelet píše:Problém to není marginální. De facto ty děcka odsoudíš k tomu, že se stanou automatickými hlasy strany, která bude mít obsazené křeslo ředitele daného ústavu.
Dále nevidím důvod proč by rodina občana se sedmi dětmi, která nikdy nebyla zaměstnaná, nemá ukončené střední vzdělání měla mít větší hodnotu než rodina dvou vysokoškolsky vzdělaných lidí s jedním nebo žádným dítětem.
Celý tento systém, který zkrátka navrhuješ je naprosto demotivující, demoralizující a nedůstojný.
Tak teď to už nechápupolarfox: No pokud bude přes rok bez práce, tak volit pořád může.