starší ruské,české valečné filmy
Moderátor: jarl
starší ruské,české valečné filmy
pamatujete filmy jako sokolovo,či celou sagu osvobození.serial čtyři v tanku a pes.nebo velko filmy otakara vávry.
Na tehle strance http://www.plsubteam.wz.cz/nuke/index.php nejaci nadsenci davaji k dispozici vlastnorucne zrobene titulky k 4 z tanku a psovi,rekl bych ze jsou dost dobry.Jinak jsem ve videopujcovne videl i nekolik DVD s polskym serialem S nasazenim zivota - Kapitan Klos.
na ty čtyři v tanku se chystám až uspořím nejakou korunu.nedavno sem zkouknul na netu ukázku myslím na valka v obrazech.co si pamatuju tak to má vybornou atmosferu a autentickou techniku a uniformy.u nás v pujčovne meli na vhs i sokolovo od vávry.nemci maji zimní kamufláž a realistickou techniku i svobodova armáda je autentická mají ješte anglické battle dresy a helmy.a trešnička je utok plamenometných haklu
Už je to hodně dávno, co jsem viděl film i četl knihu, ale pokud si vzpomínám, tak se scénář knižní předlohy dost držel. Tenkrát to na mne dělalo dojem, že to rozhodně není ten nejhorší sovětský válečný film.O čom je "Horiaci sneh"? Film som nevidel, ale kedysi dávno som čítal knihu s rovnakým názvom. Išlo tam hlavne o boje na rieke Myškova v zime 1942, kde Sovieti zastavili Hothovu tankovú skupinu. Tak len chcem vedieť, či ten film nie je podľa tejto knihy
mňa na filmoch v tomto obdobi zaujalo par veci, ohľadom maskovania techniky "zamurovania tanku" alebo jeho zalopatkovanie, teraz by to satelit asi už nedovolil prehliadnuť, ale heslo plati stále, byť videný až potom čo uvidíte prvý!
niekedy to ako vieme nestačí

hore možeš dole musíš
su aj taký, ktorým netreba krídel a kde žiadny stroj nedoletí...
su aj taký, ktorým netreba krídel a kde žiadny stroj nedoletí...
nedavno na prime beželo sokolovo.byli tam teda šilený propagandistický lapsusy z londýna bylo udelaný sídlo pučistu a ze svobodovy armady v podstate komunistická.ale doba byla doba.na druhou stranu je vávra mistr.nejdrív mne dostalo sugestivne podaný vyhlazení lidic.a bitva o sokolovo nemá chybu.jasne tanky nebyli uplne v richtiku ale blížili se panzer 4.ale treba plamenometný hakly a zimní vyzbroj i vystroj cechoslovaku byla autentická a nemecký utok a obrana sokolova byla velmi pekne ztvárnena.zrovna jak se tu píše o zadýmovaní tak tam byl i klamný utok kdy nemci jakoby nafingovali u par tanku zasah
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se po delší době podíval na web vydavatelství Naše Vojsko a objevila se ta sekce DVD. Tituly jako A jitra jsou zde tichá, Blokáda asi říkají něco nám dříve narozeným. Nějaký US trhák o lásce tam neseženete
Co mě zarazilo, je cena za DVD 199 Kč
A ještě odkaz - FILMY NA DVD

Co mě zarazilo, je cena za DVD 199 Kč
A ještě odkaz - FILMY NA DVD

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
Pěkné,pěkné,akorát jsem tam volal,jestli jsou ty filmy dabované nebo s titulkama a bohužel mi to tam nikdo nedokázal říct.Viděl jsem totiž jedno DVD z těch 4 z tanku a psa a je tam jen dabing,ktery se mi nijak zvlášť nelíbil.Jsem docela v dilematu,kdyby byly s titulkama tak jim tam hnedle 2litry za DVD nechám...
Koukal jsem na bontonu na seznam .Rozhodne si asi pořídím komplet epopej osvobození a časem i čtyři v tanku a pes nostalgie:) Jitra jsou zde tichá sem videl pred rokem na ruské televizi. Co rozhodne doporučuju je film Jdi a dívej se. Beloruský film o klukovi ,který se dá k partyzánum a stane se svedkem řadení protipartyzanský jednotky.Velmi pusobivý filmaž na samotnou dřen ukazující hruzy války.Podobné filmy točili také jugoslavci velmi brutalní sceny ale ne samoučelné ,žadný holywod žadný patetismus.
Pamatujete serii Fronta v týlu?Hrál tam Tichonov bylo to o specialní jednotce,která likvidovala zakladny raket v2.V jednom díle se tichonov dokonce dostane do lagru Dora.
Pamatujete serii Fronta v týlu?Hrál tam Tichonov bylo to o specialní jednotce,která likvidovala zakladny raket v2.V jednom díle se tichonov dokonce dostane do lagru Dora.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Dámi a pánové,asi se budu opakovat,ale to v jiném tématu.Kupte si časopis Filmag nebo nakoukněte na ritkavideo,tam jsou skoro všechny filmy o kterých se tady mluví.Já víceméně nakupuji jen tam.(např.:Staligrad,Nebeští jezdci,Blokáda,Normandie Niemen a jiné)
Doplňuji:Ted' jsem tam koukal,je tam toho hodně,např.:17 zastavení jara,Moskevské nebe,Čtyři z tanku a pes,Klíč,Bojovali za vlast,no prostě fůra dalších.
Doplňuji:Ted' jsem tam koukal,je tam toho hodně,např.:17 zastavení jara,Moskevské nebe,Čtyři z tanku a pes,Klíč,Bojovali za vlast,no prostě fůra dalších.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
TonyHazard píše:Dámi a pánové,asi se budu opakovat,ale to v jiném tématu.Kupte si časopis Filmag nebo nakoukněte na ritkavideo...